Over ons

Pan Asian Collective (PAC) brengt creatieven met Aziatische roots samen om ze te verbinden, te inspireren en hun zichtbaarheid in de Nederlandse samenleving te vergroten. Om zo veel mogelijk verschillende mensen te bereiken werken we samen met uiteenlopende organisaties en podia en organiseren we bijeenkomsten en evenementen. Zo bouwen we mee aan een inclusievere samenleving.

PAC-a-way, waar geloven wij in?

Wij geloven in de kracht van verhalen, superhelden en bijzondere belevenissen.

Wij geloven in de kracht van verhalen

Goede verhalen of storytelling doen meer dan alleen een verhaal vertellen. Verhalen zetten mensen in beweging, ze bieden een context met ruimte voor verandering, ze inspireren luisteraar en kijker en ze verbinden mensen met elkaar. In verhalen kan een Aziatische identiteit– mede voortgekomen uit eigen rijke cultuur en diversiteit – een kracht zijn en een perspectief creëren die anderen helpt om hun eigen identiteit te ontdekken en te ontwikkelen.

Wij geloven in superhelden

Jij bent uniek, en jij kan alles worden. Droom, raak geïnspireerd, en durf. Door Aziatisch-Nederlandse Superhelden ofwel rolmodellen een podium te bieden, kan de volgende generatie inspiratie en kracht halen uit hun ervaringen en verhalen.

Wij geloven in bijzondere belevenissen

DELIGHTS zijn die belevenissen die ieders verwachtingen overtreffen. Ervaringen kunnen gedachten en overtuigingen overstijgen en kunnen de kloof tussen culturen overbruggen. Het creëren van bijzondere ervaringen rond een persoon, een identiteit of een cultuur brengt mensen samen en daarmee dichter bij elkaar.

Vanuit de kracht die in ieders unieke identiteit schuilt bouwen we aan the Asian experience

DOOR DIE KRACHTEN TE BUNDELEN VERBREDEN WIJ ELKAARS BLIK OP WIE WE ZIJN WIE WE KUNNEN ZIJN EN WIE WE WILLEN ZIJN.
DAT IS EEN PAC VAN ONS HART