Marsha Man

Marsha Man zet zich als organiser, adviseur en illustrator in voor een rechtvaardige samenleving waarin racisme en discriminatie geen plek hebben. Zij staat voor kansengelijkheid, (gender)diversiteit en inclusie. Met haar creativiteit, inhoudelijke expertise en gedrevenheid brengt ze mensen en organisaties in beweging om daaraan bij te dragen.

Als organiser en adviseur ondersteunt ze maatschappelijke initiatieven en belangengroepen om hun boodschap te versterken en hun draagvlak en netwerk te vergroten. Hierbij maakt ze gebruik van haar achtergrond in interculturele communicatie, eigen ervaring en uitgebreide werkervaring o.a. bij IDEM, expertisecentrum inclusie, discriminatie, (lhbtiq+)emancipatie en VluchtelingenWerk.

Met haar illustraties richt Marsha zich op het doorbreken van stereotiepe beeldvorming rondom gender en ten aanzien van Aziatische Nederlanders. Zo bedacht ze het karakter rEBEL LUCY, een eigenzinnig kind dat laat zien dat ook meisjes kwajongen kunnen zijn, oftewel ‘kwameisje’. Dit karakter speelt de hoofdrol in een reeks prentenboeken. Daarnaast maakt ze cartoons waarin een personage genaamd Doerak Dewi alledaags anti-Aziatisch racisme aan de kaak stelt.

Neem contact op met Marsha via haar Linkedin-profiel en volg haar werk op haar Instagrampagina en website.